Familia Tallys a inceput deja renovarea locului, despre care spun ca vor sa ii imprumute mai mult din personalitatea lor. Procesul va fi incheiat in aceasta vara, cu marea deschidere anuntata pe 21 iunie. Cuplul spera ca pasiunea lor pentru dinozauri sa ii molipseasca si pe altii iar hotelul sa devina o atractie pentru alte familii care impartasesc aceasta preocupare. Cei doi mai spera ca eforturile lor sa atraga un numar mare de turisti la Dinosaur Ridge.

“Aici este locul unde am descoperit pentru prima data animale preistorice de talie mare”, spune Greg Tally, indicand o zona din Dinosaur Ridge. Locul este la doar zece minute distanta de hotelul pe care Greg il detine.

“Hotelul Best Western se afla in prezent intr-un proces de renovare in valoare de 3,25 milioane de dolari, urmand sa fie rebranduit ca un muzeu de istorie naturala. Am achizitionat aceasta proprietate in 2004 si acum este momentul sa o transformam in ceva mai mult decat un hotel. Vrem sa o facem sa arate ca un club al exploratorilor, plin de fosile, atat reale, cat si replici. De exemplu, fosila unui dinozaur, pe nume Sophie, va atarna din tavan”, spune Tally, in interviul acordat BBC.

Cei doi copii ai cuplului explica la randul lor cum va arata piscina hotelului, de asemenea un loc unde vor putea fi admirati “dinozaurii”.

“Dinozaurul va parea ca iese din apa si este pe cale sa te insface. Va fi atractia principala a locului si va fi foarte, foarte interesant”, spune baiatul celor doi.

“Ideea transformarii hotelului este una fantastica. Cu cat putem atrage mai mult atentia asupra mostenirii paleontologice din zona, cu atat mai bine. Vizitatorii muzeului sunt uluiti ca in acest loc au trait dinozauri. Erau dinozauri in toata zona metropolitana a Denverului de astazi si uneori fosilele lor ajung la suprafata atunci cand au loc sapaturi pe sub cladiri”, spune Matthew Mossbrucker, directorul Muzeului National de Istorie Morrison.

“Iubesc dinozaurii. Sunt interesanti, sunt monstri reali, care au existat cu adevarat. Asa ca este incitant pentru ca putem sa ne jucam cu pasiunea noastra si putem fi atat niste copii mari, cat si niste oameni de afaceri responsabili, in acelasi timp. Vom castiga mult prin prisma vizibilitatii crescute, dar si a entuziasmului pe care il punem in acest proiect”, adauga Tally. “Este o oportunitate de a face ceva la fel de interesant ca rock’n’roll-ul. Adica, sa fim seriosi, este vorba despre dinozauri. Cum ar putea dinozaurii sa nu fie interesanti?!”