Pentru ca acest lucru sa fie posibil, Social Flights LLC a scos deja la vanzare locurile ramase neocupate din aeronavele private. Cat costa un asemenea bilet? In jur de 150 de dolari. Da, ai citit bine, insa oferta este valabila doar pentru o scurta perioada de timp. Si alti operatori aerieni se confrunta cu astfel de locuri ramase libere in aeronavele private, povestesc cei de la Social Flights, insa niciunul dintre ei nu a comercializat pana acum bilete promotionale pentru clientii de rand.

Operatorul aerian spune ca vrea sa revolutioneze experienta calatoriei cu avionul, oferindu-le si clientilor cu posibilitati financiare mai reduse, o alternativa la turismul aerian traditional, realizat de operatorii comerciali.

Social Flights incurajeaza, totodata, calatorii sa ia parte la proiectul "triburi de calatorie", un program american ce se bazeaza pe diverse retele sociale care conecteaza oamenii din diverse locuri ale lumii, in functie de datele de calatorie si de destinatiile dorite.

Iata mai multe informatii despre aceasta oferta.

Social Flights LLC este un operator aerian de curse charter si un agregator de calatorii pentru zborurile private. Social Flights nu este o companie aeriana de sine statatoare şi nu detine propriile aeronave pe care sa le foloseasca pentru clientii privati. Operatorii aerieni care furnizeaza servicii pentru Social Flights trebuie sa respecte standardele stabilite de Administratia Federala a Aviatiei.

Citeste si:

Mai mult decat Star Trek. Airbus construieste avionul transparent VIDEO

Romania nu are bani sa cumpere avioane F16. SUA ne propun sa se unim cu bulgarii VIDEO

Raportul care scandalizeaza Europa: Petreceri, avioane private si vacante de lux pentru angajatii CE