Daca ramanem fixati pe acelasi buget, in Bulgaria si in Turcia, sunt, la ora actuala, unele dintre cele mai ieftine oferte.

Oferte destul de convenabile pentru luna care vine si care sa se incadreze in bugetul de 100 de euro mai sunt si in Croatia si, bineinteles, in Grecia.

Pentru septembrie, preturile coboara insa cu 20-30% si chiar mai mult. Asta daca vreti sa mai asteptati!

Daca nu, revenim la ofertele pentru concediul in august in Romania. Trei zile in Maramures cu toate mesele incluse costa 265 de lei, iar in Sinaia la un nivel de cazare si masa similar pretul este de 299 lei, in timp ce in Poiana Brasov este de 298 lei.

Daca vrei sa mergi la mare, ai la dispozitie sase zile de cazare in Eforie Nord cu all inclusive la preturi intre 300 si 450 de lei, in functie de perioada.

Mai multe oferte?

In Bulgaria, la hotelurile all inclusive preturile pleaca de la 52 de euro pentru trei zile.

Vezi oferta completa!

Cum preturile pentru masa sunt destul de mici, ai putea iesi mai ieftin daca mergi pe varianta cazare si mananci in statiune. In acest caz, preturile pleaca de la 14 euro pentru trei zile!

In Turcia, ofertele incep de la preturi de 48 de euro pentru opt zile la trei stele. Atentie: in acest pret este inclusa doar cazarea!

Mai multe informatii despre sejururi in Turcia!

In Grecia, gasesti sejururi mai mari de 6 zile la preturi incepand cu 359 de lei, dar in majoritatea cazurilor este inclusa doar cazarea si transportul cu autocarul.

Mai multe detalii despre oferte gasiti si pe www.infoturism.ro!

Cauti o varianta mai ieftina fara transport inclus?

Ofertele pentru Croatia incep de la 57 de euro pentru trei zile de cazare, fara transport si fara masa.

Si in Romania, hotelierii de pe Litoral au facut cativa pasi pentru reducerea tarifelor si preturile au fost taiate in premiera chiar in plin sezon cu pana la 30%, dar ele raman in continuare destul de ridicate.

Mai multe informatii gasesti pe www.eximtur.ro!