Ce poate fi mai frumos decat sa iti petreci vacanta de 1 Mai la cort sau cu rulota la mare, cu jocuri, concursuri si muzica live? Campionatul de table este primul pe lista. Urmeaza rummy, cursele cu bicicleta sau volei. Acesti oameni au ajuns la Mamaia, din toata tara, cu rulotele, noteaza Stirile ProTV.

Rulota este asemenea unui apartament cu doua camere. Avem dormitor matrimonial, masa se muta si se compune un pat destul de mare, un sifonier si soba, televizor, o mica bucatarie si o baie. Dupa masa, urmeaza siesta, iar seara rulotistii isi inalta dorinte spre cer. O altfel de vacanta, intra-adevar poate putin mai obositoare fata de cea in care ai parte de confortul pe care ti-l ofera un hotel. Pentru acesti oameni insa, iubitori de natura, balanta se inclina in favoarea aerului curat si evident a costurilor mult mai mici.
 
In toata tara sunt locuri special amenajate pentru aceste "case pe roti". Pasionatii spun ca e mai bine la rulota decat la un hotel de patru stele, pentru ca au piscina, marea sau muntele la doi pasi.