Ski, telescaun si voie buna sau poate ai prefera sa vizitezi Parisul sau Londra! Orice ai alege, operatorii de turism au oferta avantajoasa pentru tine.

In plus, costul unei vacanta in ianuarie sau februarie este considerabil mai mic fata de una in preajma Sarbatorilor de iarna.

Astfel, daca vrei sa vezi cetoasa Londra atunci vei scoate din buzunar doar 146 de euro pentru trei nopti de cazare, cu transport inclus, in perioada 11-14 februarie.

Si asta chiar daca in perioada Sarbatorilor, cu greu puteai gasi o oferta care sa nu "sara" de 500 de euro de persoana.

Daca, dimpotriva, vrei sa scapi de monotonia si senzatia de iarna, atunci poti pleca la Milano pentru o repriza de shopping. In intervalul 4-7 februarie vei da circa 30 de euro pentru trei nopti de cazare, cu tot cu mic dejun si avion.

Parisul este in aceasta perioada o destinatie mai accesibila. Astfel, o noapte de cazare te costa doar 41 de euro! Iar daca platesti trei, a patra noapte este gratuita.

Ski in Austria la jumatate de pret

Pasionatii sportului alb care s-au saturat de partiile Clabucet sau Azuga, pot incerca varianta austriaca. Mai mult, pretul este unul mai mult decat convenabil! Doar 40 de euro pe noapte, insa transportul nu este inclus.

Insa si in Romania, pensiunile si hotelierii de la munte ii ademenesc pe turisti, doar, doar incasarile vor creste ca-n vremurile bune.

Astfel, la Predeal, pensiunea Casa Ana Verde, in apropierea partiei Clabucet, a redus pretul unei nopti de cazare la 100 de lei pe noapte de la 120 de lei cat a fost de Craciun si de Anul Nou. Mai mult, in februarie pretul va scadea la 88 de lei.

Tot aici, puteti sta si o saptamana intreaga, cu 245 de lei. Asta daca va permiteti o vacanta atat de lunga.

Daca insa vrei o vacanta calda la propriu, agentiile iti propun o croaziera de 8 zile in martie cu doar 299 de euro de persoana pe. La bordul ambarcatiunii vei trece prin orase precum Barcelona sau Palermo.