Daca alegeti Bulgaria destinatia dumneavoastra de vacanta in familie, trebuie sa stiti ca preturile pentru hotelurile de cinci stele sunt de 400-500 de euro/persoana in plin sezon estival, adica lunile iulie-august. La hotelurile de patru stele, cu regim all-inclusive, tarifele scad si pot ajunge si la 350 de euro/persoana pentru sapte nopti de cazare.

Ofertele cele mai atractive sunt pentru camerele de 3-4 persoane. Astfel ca familiile care au un singur copil cu varsta cuprinsa intre 2- 12 ani, nu platesc nimic.Totodata, daca apare al doilea sau chiar al treilea copil, acestia au o reducere de 50% din pretul de adult.

Grecia si Turcia resorturi all inclusive. In Grecia, pentru servicii de cinci stele, veti plati undeva in jurul sumei de 500-550 de euro/persoana pentru o saptamana de cazare, in regim de demipensiune, iar copii au o reducere de circa 60-70% din acest tarif.

Tucia vine in intampinarea cererii vacantelor pentru familii si ofera preturi mai mici: un sejur de 7 nopti la hotel de trei stele cu masa ultra all inclusive in camera dubla este de 340 de euro/persoana. La o astfel de oferta, primul copil va plati putin sub 100 de euro pe sejur, iar daca aveti doi, cel de-al doilea beneficiaza de o reducere de 70-80 de euro din tariful initial.  

Pentru parcul de distractii Disneyland din Paris, oferta pentru doi adulti si doi copii cu 7 nopti de cazare in capitala Frantei este de 1.500 de euro pentru toata familia. In pret sunt incluse si biletele pentru vizitarea parcului, iar copii au gratuitate peste tot. Cazarea se face in hoteluri de trei stele, cu micul dejun inclus.