Agentiile de turism au oferte pentru orice gust. E drept, nu chiar si pentru orice buzunar, dar nici nu se poate spune ca plecarile pe alte continente te-ar duce la sapa de lemn.

Egipt, Maroc, Tunisia. Iata cateva destinatii care ies din tiparele vacantelor cautate de obicei de romani. La Litos Travel, de pilda, gasesti in perioada 7 august - 18 septembrie oferte pentru Hurghada, de la 398 de euro, iar pana pe 18 septembrie, in Sharm El Sheikh, cu tarife incepand de la 499 de euro.

Voyager Turism are o oferta pentru Maroc, valabila pana pe 16 octombrie, la pretul de 588 de euro. Sau ce ai spune de o excursie in desert, calare pe o camila? Poti face asta in Tunisia. Un sejur acolo porneste de la 230 de euro, prin Romtravel.

Mai departe, in Republica Dominicana, un sejur in Punta Cana, in lunile septembrie, octombrie, noiembrie si pana pe 23 decembrie, are preturi ce pornesc de la 500 de euro, daca alegi Ultramarine Travel.

Si daca ai face o escapada cu adevarat neobisnuita, pe vasul de croaziera Legend of the Seas, 7 nopti, de la 800 de euro, cu Z-Tour Travel? In acest pret ai incluse mai multe destinatii: Shanghai, China - Kobe, Japonia - Fukuoka, Japonia - Busan, Coreea de Sud. Tot in China poti ajunge si pentru un circuit de 15 zile, al carui pret de baza la Clasic Turism este de aproximativ 1.000 de euro. Vrei sa stii ce sa vizitezi in China? Yuanul poate fi ghidul tau!

Insa deja ne-am indepartat destul de mult de continentul nostru si, dupa cate se vede, preturile au inceput si ele sa urce substantial. Daca mergi pe site-ul Infoturism poti gasi aproape toate ofertele posibile, adaptate nevoilor tale. La fel, pe TravelWorld.

Aici gasesti cateva oferte de vacante la mare, de la 30 euro si reducere prin early booking!

Vezi si: Autostopul, un stil de viata pentru tinerii care vor sa vada lumea cu cativa euro in buzunar. VIDEO!