In program s-au inscris pana in prezent 12 hoteluri din toate statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie 1.450 de locuri pe serie, ceea ce inseamna ca aproximativ 5.000 de turisti vor putea cumpara vacante la tarife reduse pe litoralul romanesc.

Programul special „Litoralul pentru Toti” are aceleasi tarife ca cele din editia de toamna 2016, potrivit FPTR.

Tarifele lansate prin program sunt mai mici cu pana la 50% fata de cele din varf de sezon, spun oficialii patronatului.

Tarifele maximale pentru zona Mamaia – Constanta – Eforie, pentru un sejur de sase nopti/persoana, ajung in aceasta editie la 235 lei, la un hotel de doua stele, fara mic dejun, si la 265 lei la un hotel de trei stele, fara mic dejun.

Tarifele cresc la 315 lei, la un hotel de doua stele cu mic dejun si la 425 lei la un hotel de trei stele cu mic dejun.

Cei care opteaza pentru un hotel de patru stele, cu mic dejun, trebuie sa plateasca 485 lei sau 605 lei, pentru un sejur la un hotel de cinci stele, cu mic dejun.

Tarifele maximale pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) sunt de 159 lei, pentru sase nopti de cazare la un hotel de o stea, fara mic dejun, si de 179 lei, la doua stele, fara mic dejun.

Preturile cresc la 199 lei pentru sejururile la un hotel de trei stele fara mic dejun si pot ajunge la 469 lei, in cazul unui hotel de cinci stele cu mic dejun.