In Poiana Brasov, la un hotel de 3 stele, inca sunt locuri libere. Drept urmare managerul a scos ultima carte din buzunar: oferta de ultim moment. Au oferte de la 139 la 75 euro pentru trei nopti de cazare.

In pret intra masa de dimineata, acces la sauna si jacuzzi plus gratuitate la cazare pentru copiii care au intre 2 si 12 ani. Pentru toate aceste servicii au o reducere de 50% din pretul cerut pe acelasi pachet in octombrie sau noiembrie. In plus, cei care vor sa schieze au la dispozitie un microbuz care ii duce la baza partiei. "Turistii pot beneficia de preturi speciale la inchiriere echipament de schi si scoala schi", precizeaza Loredana Hiru, directorul hotelului.

La Bran, intr-o pensiune traditionala, unde locurile nu s-au vandut, proprietarul a scos 14 camere la pret redus. Vrea cu 10 la suta mai putin fatza de cat au platit "ghinionistii" care au facut rezervari din vreme. Fara discriminare insa toata lumea se va aseza la aceeasi masa bogata cu purcei rumeniti, branzeturi, slaninuta si o degustare in crama.

La Sinaia, la unele hoteluri de 4 stele, primiti bonus o zi de cazare. Pentru un sejur de trei nopti, turistii platesc acum 299 de lei in loc de 550 lei. Daca te uiti si ce se pregateste in bucatarie, vacanta iti pica si mai bine.

La Predeal, tot la 4 stele, tarifele au scazut de la 800 de lei, la 400 de lei de persoana, pentru trei zile de cazare. Pentru mic dejun si cina festiva o sa platiti separat.