Pretul biletelor pentru acest concert este cuprins intre 160 de lei (categoria 7) si 800 de lei (categoria VIP), tichetele urmand sa fie disponibile in reteaua Eventim, incepand de miercuri, de la ora 9.00.

Nascut in 1949, la Maastricht, Olanda, André Leon Marie Nicolas Rieu este violonist, dirijor si compozitor.

André Rieu a inceput sa ia lectii de vioara la varsta de cinci ani, fiind incurajat de tatal sau, André Rieu Sr., care a fost dirijor al Orchestrei Simfonice Limburg si al Operei din Leipzig.

In 1967, Rieu a continuat sa studieze vioara la Conservatorul din Liege, iar, mai tarziu, la Conservatorul din Maastricht, pana in 1973. In 1974, Rieu se muta la Conservatorul Regal din Bruxelles, unde profesor ii va fi Andre Gertier. Acesta isi termina studiile in 1977, cand primeste Premier Prix.

A infiintat propria orchestra in 1978, Orchestra de Salon Maastricht. Noua ani mai tarziu, acesta avea sa dirijeze primele repetitii ale Johann Strauss Orchestra, in prezent cea mai mare orchestra privata la nivel international, alaturi de care concerteaza in intreaga lume.

CD-urile si DVD-urile lansate de André Rieu s-au vandut in peste 40 de milioane de exemplare.

André Rieu canta pe o vioara Stradivarius fabricata in 1667.

Notorietatea concertelor marca André Rieu este data nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, ci si de entuziasmul si buna dispozitie pe care artistul si orchestra sa reusesc sa le insufle publicului, in timpul spectacolelor sale.