• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
120 de milioane de euro pe capul lui Messi. Cine il vrea pe fotbalistul argentinian

120 de milioane de euro pe capul lui Messi. Cine il vrea pe fotbalistul argentinian

Cluburile Paris Saint-Germain, AS Monaco, Manchester City si Anji Mahacikala sunt dispuse sa ofere 120 de milioane de euro pentru a-l achizitiona pe argentinianul Lionel Messi de la FC Barcelona, suma mentionata fiind o eventuala oferta initiala, informeaza cotidianul As.

"PSG, Monaco, City si Anji, dispuse sa faca totul pentru a-l cumpara pe fotbalistul argentinian de la Barça. Patru cluburi cu potential economic sunt dispuse sa ofere, pentru inceput, 120 de milioane pentru a-l lua pe cel mai bun fotbalist din lume (clauza este de 250 de milioane de euro). Aceste grupari vor sa urmareasca ceea ce se intampla in cazul de presupusa evaziune fiscala in care este implicat fotbalistul. Conducatorii cluburilor simt ca Messi si apropiatii sai sunt suparati pe Barcelona, deoarece nu le ofera toata sustinerea. Rossell a spus luni: «Nu vom plati amenda», dar a precizat ca ar fi dispus sa imbunatateasca intelegerea fotbalistului", noteaza jurnalul spaniol.
 
Potrivit As, PSG, AS Monaco, Anji si City considera ca perioada de iarna ar fi ideala pentru a incerca sa il achizitioneze pe Messi.
 
Justitia spaniola a acceptat, la sfarsitul lunii iunie, o plangere a parchetului din Barcelona in ceea ce ii priveste pe atacantul argentinian Lionel Messi si pe tatal acestuia, acuzati de evaziune fiscala de peste patru milioane de euro, cei doi urmand sa se prezinte la tribunalul din Gava la 17 septembrie.

19 iulie 2013 13:12
Modifică setările cookies