• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
13 masini incendiate in cartierul Drumul Taberei din Capitala

13 masini incendiate in cartierul Drumul Taberei din Capitala

Treisprezece autoturisme au fost incendiate, miercuri dimineata, pe o strada din cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, informeaza Mediafax citand oficiali din Politia Capitalei.

Incendiul a fost anuntat la ora 04:19 de o persoana care a sunat la numarul de urgenta 112 si a spus ca, pe strada Valea Argesului, in Sectorul 6, mai multe masini sunt cuprinse de flacari, au precizat oficialii din Politia Capitalei.
 
Potrivit surselor citate, 13 masini au ars in incendiu, dintre care opt au fost distruse in totalitate. Toate autoturismele apartin unor persoane fizice. Pana in prezent nu s-a stabilit cine a starnit focul, insa se banuieste ca ar putea fi vorba despre un piroman.
 
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Siutatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca pompierii au intervenit cu patru speciale, incendiul fiind stins in aproximativ 40 de minute.
 
Potrivit lui Daniel Vasile, sase dintre autovehiculele distruse de foc, intre care si o motocicleta, au ars violent, celelalte fiind afectate de caldura degajata de acestea.

10 aprilie 2013 09:09
Modifică setările cookies