• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
50 milioane dolari pentru actorul Christian Bale, daca il va juca din nou pe Batman

50 milioane dolari pentru actorul Christian Bale, daca il va juca din nou pe Batman

Actorul galez Christian Bale va primi un cec de 50 de milioane de dolari daca va accepta sa il interpreteze din nou pe Batman intr-un film dedicat acestui personaj si intr-un alt proiect, in care Batman va aparea alaturi de Superman, care va fi jucat de Henry Cavill, relateaza contactmusic.com.

Studiourile Warner Bros. au inceput productia la un nou film cu super-eroi in care vor aparea Batman, Superman, Wonder Woman si Green Lanter, care vor lupta impreuna pentru a invinge fortele malefice.
 
Christian Bale a jucat rolul Batman in trilogia "Dark Knight" regizata de Christopher Nolan, foarte apreciata de public, dar si de criticii de specialitate. Intr-un interviu acordat la inceputul acestui an, actorul galez a declarat pentru Entertainment Weekly ca a luat decizia de a nu mai juca acest rol in viitoarele filme din seria "Batman".
 
"Am fost incredibil de norocosi ca am putut sa facem trei filme din aceasta serie. Este suficient. Hai sa nu fim lacomi", a spus Christian Bale.
 
Declaratiile sale i-au facut pe fanii francizei sa afirme ca starul galez va fi inlocuit in urmatorul film din franciza "Batman", insa producatorii de la Hollywood incearca sa il faca pe Christian Bale sa se razgandeasca.
 
Blogul american Latino Review a sugerat, in luna martie, ca Bale ar putea reveni in franciza "Batman" daca Nolan va coordona acest proiect, asa cum a facut-o si pentru cel mai recent film din seria "Superman", intitulat "Man of Steel". Actorul galez a precizat, atunci, ca nu era la curent cu un astfel de proiect.

14 august 2013 18:06
comentarii (1)

Comentarii (1)