• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
A murit Leonard Nimoy, actorul care l-a jucat pe Mr. Spock in Star Trek

A murit Leonard Nimoy, actorul care l-a jucat pe Mr. Spock in "Star Trek"

Actorul Leonard Nimoy a murit la varsta de 83 de ani. Familia artistului a confirmat decesul.

Nimoy a fost internat in spital, saptamana trecuta, dupa ce s-a plans de "dureri severe in zona pieptului". El suferea de boala pulmonara obstructiva cronica (care duce la insuficienta respiratorie) si a fost dus cu ambulanta la spitalul UCLA Medical Center din Los Angeles, dupa ce s-a plans de dureri in piept, pe 19 februarie.
 
Actorul, care este cunoscut pentru rolul comandantului Spock din serialul SF "Star Trek", a fost internat de mai multe ori in ultimele luni, iar anul trecut a fost vazut in New York intr-un scaun cu rotile si folosind un aparat de asistenta respiratorie.
 
Luni, Leonard Nimoy a postat pe Twitter ultimul mesaj. Contul acestuia de pe site-ul de micro-blogging este urmarit de milioane de oameni. "Viata e ca o gradina. Poti sa ai momente perfecte, insa nu le poti pastra decat in memorie. LLAP", a spus Nimoy.
 
Nimoy isi incheia mereu tweet-urile cu mesajul "LLAP" - "Live long and prosper" (n.r. "Sa traiti mult si sa prosperati"), fraza-emblema a personajului Spock, din "Star Trek".

27 februarie 2015 20:21
Modifică setările cookies