• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
A murit Philip Seymour Hoffman, castigator al Oscarului pentru filmul Capote . Actorul avea 46 de ani

A murit Philip Seymour Hoffman, castigator al Oscarului pentru filmul “Capote”. Actorul avea 46 de ani

Actorul Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort in apartamentul sau din Manhattan, anunta „Wall Street Journal”, fara a oferi alte detalii. Unul dintre cei mai apreciati actori americani, Hoffman avea 46 de ani si castigase premiul Oscar pentru filmul “Capote”, inspirat din viata scriitorului Truman Capote.

Philip Seymour Hoffman a fost gasit mort duminica dupa-amiaza in apartamentul sau din New York, potrivit unui oficial. Actorul a fost gasit in baia apartamentului sau din Pickwick House, Manhattan, in jurul orei 11:15, de catre un scenarist, potrivit Wall Street Journal.
 
Philip Seymour Hoffman, in varsta de 46 de ani, a fost recompensat cu premiul Oscar pentru rolul din "Capote" in 2006 si a mai fost nominalizat de alte trei ori la categoria "cel mai bun actor in rol secundar" pentru prestatiile sale din filmele "Charlie Wilson's War" (2007), "Doubt" (2008) si "The Master" (2012).
 
Actorul american are o filmografie bogata - a jucat deja in peste 50 de filme -, remarcandu-se cu multe roluri dificile, precum cele din "Marele Lebowski", "Talentatul domn Ripley", "Doi oameni perfecti", "Dragonul Rosu", "Cold Mountain", "Misiune: Imposibila III", "Synecdoche, New York", "Ziua tradatorilor/ The Ides of March" si "Moneyball: Arta de a invinge".
 

2 februarie 2014 20:55
Modifică setările cookies