• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Activitatea Romatsa, verificata de Corpul de Control in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Activitatea Romatsa, verificata de Corpul de Control in cazul accidentului aviatic din Apuseni

Premierul Victor Ponta a anuntat ca a solicitat si Corpului sau de Control sa verifice, impreuna cu Ministerul Transporturilor, activitatea Romatsa in cazul accidentului aviatic de luni, informeaza Mediafax.

"Exista in primul rand o ancheta penala condusa de procuror si in aceea nu putem interveni. In ceea ce privete functionarea institutiei, am trimis si Corpul meu de Control si, impreuna cu Ministerul Transporturilor, vom avea o analiza cat mai rapid si masurile care se impun", a spus Victor Ponta.
 
Joi, premierul a declarat ca datele releva tot mai evident ca erorile grave care i-au indreptat gresit pe cei care ii cautau pe supravietuitorii accidentului de luni au fost produse de Romatsa si Serviciul de Telecomunicatii Speciale, care aveau obligatia si posibilitatea tehnica de a identifica epava.
 
Directorul general al Romatsa, Aleodor Francu, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ca si-a inaintat demisia Consiliului de Administratie, "pentru linistea si stabilitatea institutiei", dar ca nu are nimic sa-si reproseze.

24 ianuarie 2014 10:43
Modifică setările cookies