• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Actrita Gwyneth Paltrow a lansat o colectie de produse de papetarie

Actrita Gwyneth Paltrow a lansat o colectie de produse de papetarie

Actrita americana Gwyneth Paltrow a lansat o colectie de produse de papetarie pe care le-a creat pentru a marca sarbatorile de iarna din acest an, informeaza contactmusic.com.

Directorii companiei de papetarie Paperless Post au invitat-o pe actrita si pe partenerii de creatie ai acesteia de la blogul ei de lifestyle Goop.com sa creeze designul pentru o colectie noua de felicitari si invitatii de Craciun.

Gwyneth Paltrow, care le-a oferit fanilor ei posibilitatea de a admira cateva dintre noile ei creatii postate pe blogul Goop.com, a spus: "A fost un proces de creatie foarte dulce si in acelasi timp neobisnuit".

"Suntem entuziasmati de colaborarea cu Paperless Post. Iubim produsele lor de papetarie si, ca parte a acordului nostru de colaborare, suntem incantati ca am lansat propria noastra colectie de papetarie alaturi de ei", a mai spus Gwyneth Paltrow.
 
"Am creat o linie cu 20 felicitari de Craciun, rame fotografice, invitatii si alte obiecte de papetarie personalizate, care vor fi disponibile pentru a putea fi expediate atat in format electronic, cat si tiparite pe hartie, in perioada sarbatorilor", a declarat actrita americana.
 
Gwyneth Paltrow s-a facut remarcata cu rolurile din filmele "Talentatul domn Ripley" (1999), "Dovada" (2005) si "Valentino" (2008) si a castigat un premiu Oscar pentru rolul din "Shakespeare indragostit". Printre filmele sale se numara "Country Strong" si "Pericol nevazut/ Contagion". De asemenea, actrita a aparut si in filmele din seria "Iron Man" - "Iron Man/ Omul de otel" (2008), "Iron Man 2/ Omul de otel 2" (2010) si "Iron Man 3/ Omul de otel 3 "-, regizate de Jon Favreau.
 
Actrita americana a devenit in ultimii ani si o personalitate in universul sfaturilor online din domeniul stilului de viata.

9 noiembrie 2013 17:00
Modifică setările cookies