• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Actrita Penelope Cruz si-a lansat primul videoclip muzical

Actrita Penelope Cruz si-a lansat primul videoclip muzical

Penelope Cruz le-a demonstrat fanilor ei ca nu este doar o actrita si o dansatoare de exceptie, ci si o cantareata talentata, dupa ce a aparut in dubla ipostaza - cantareata si fotomodel - in primul ei videoclip muzical, informeaza express.co.uk.

Artista in varsta de 38 de ani a colaborat cu muzicianul spaniol Miguel Bose, recompensat cu mai multe premii Latin Grammy, pentru a inregistra piesa "Decimos Adios". Cantecul a fost compus de fratele cantaretei spaniole, Eduardo Cruz.
 
Penelope Cruz este cunoscuta ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebra cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul sau l-a lansat in 1999.
 
Penelope Cruz a fost nominalizata la premiile Oscar in 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnatura lui Almodovar. Printre filmele in care a mai jucat se numara "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) si "Nu te misca" (2004). Actrita a fost recompensata cu premiul Oscar in 2009 pentru rolul din "Vicky Cristina Barcelona" si a fost nominalizata si in 2010 la Oscar, pentru prestatia sa din musicalul "Nine".

30 ianuarie 2013 17:22
Modifică setările cookies