• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Mesajul ambasadorului britanic: Keep calm and ReStart Romania

Mesajul ambasadorului britanic: "Keep calm and ReStart Romania" 

Ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris, si-a deschis cont pe Twitter si a facut urari romanilor de Craciun. A postat si un filmulet pe Youtube, in care apare recitand cateva versuri din Plugusor si purtand un tricou inscriptionat cu mesajul "Keep calm and ReStart Romania".

"Incepand de astazi puteti intra in legatura directa cu Ambasadorul britanic Martin Harris pe noul sau cont de Twitter (@HMAMartinHarris)! El este primul diplomat strain din Romania care isi deschide cont in twitosfera :)", a informat miercuri Echipa de Comunicare a Ambasadei Marii Britanii. 

Prima activitate a ambasadorului Harris care va putea fi urmarita live pe contul sau de Twitter va avea loc joi, de la ora 12:00, cand va da o mana de ajutor la servirea unei mese calde la o cantina a saracilor de la Gara de Nord. 

Diplomatul britanic a tinut sa le ureze romanilor Craciun Fericit si prin intermediul unui filmulet postat pe Youtube, in care recita cateva versuri dintr-un plugusor. "As dori sa fac o urare de Craciun si Anul Nou: Iarna-i grea, omatu-i mare, semne bune anul are, semne bune de belsug, de sub brazda, de sub plug. Craciun Fericit!", a urat Harris in limba romana. 

El a mai aratat ca 2012 a fost un an important pentru Marea Britanie si relatia cu Romania.

"A fost un an minunat si pentru Ambasada, am calatorit la Cluj, Iasi, Bucovina, Craiova si alte multe locuri din Romania", a mai spus Martin Harris.  El a venit ca ambasador al Marii Britanii in Romania in 2010, reusind ca si predecesorii sai Robin Barnett si Quinton Quayle sa invete foarte bine limba romana.


19 decembrie 2012 17:26
Modifică setările cookies