• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
COD PORTOCALIU de ninsori si viscol extins la 18 judete din tara. Primarul Capitalei: Nu poate sa ne incurce o zapada

COD PORTOCALIU de ninsori si viscol extins la 18 judete din tara. Primarul Capitalei: "Nu poate sa ne incurce o zapada"

UPDATE: Avertizarea de cod portocaliu de viscol a fost extinsa la 18 judete din sudul si sud-estul tarii, pana duminica la ora 22.00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Romania a intrat sub cod portocaliu de ninsori si viscol. Anuntul a fost facut oficial de ANM.Exista si posibilitatea sa se emita codul rosu in unele zone, a anunta conducerea ANM citata de Mediafax, dar oficialii spun ca situatia "nu este inspaimantatoare".

09:50 Avertizarea de cod portocaliu de viscol a fost extinsa la 18 judete din sudul si sud-estul tarii, pana duminica la ora 22.00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).
 
Potrivit noii avertizarii ANM, se afla sub cod portocaliu de viscol pana duminica seara judetele Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Girgiu, Dambovita, Ilfov, inclusiv municipiul Bucuresti, Calarasi, Ialomita, Prahova, Buzau, Braila, Tulcea, Vrancea si Galati.
 
Viscolul puternic va continua in Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei si zonele montane aferente, precum si in nordul Dobrogei, informeaza ANM. In aceste regiuni vantul va sufla in rafale de peste 70 - 80 km/h, ninsoarea va fi puternic viscolita si troienita, iar vizibilitatea se va reduce sub 50 de metri.
 
In acelasi interval, este cod galben de viscol in Constanta, Sibiu, Brasov, Covasna, Bacau, Vaslui si Iasi.
 

25 ianuarie 2014 10:20
Modifică setările cookies