• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Antonescu: Basescu il lasa pe Ponta interimar la Transporturi, sa finalizeze privatizarea CFR Marfa

Antonescu: "Basescu il lasa pe Ponta interimar la Transporturi, sa finalizeze privatizarea CFR Marfa"

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, sambata seara, ca presedintele Traian Basescu i-a spus ca il lasa pe premierul Victor Ponta interimar 45 de zile la Ministerul Transporturilor, pentru a finaliza privatizarea CFR Marfa.

Crin Antonescu a relatat, intr-o emisiune televizata, ca el l-a informat pe presedintele Traian Basescu despre mentinerea propunerii ca Ovidiu Silaghi sa fie numit la Ministerul Transporturilor, noteaza Mediafax.

Liderul PNL a relatat ca seful statului i-a spus ca il va lasa pe Victor Ponta interimar la Transporturi pentru 45 de zile, ca sa finalizeze privatizarea CFR Marfa. Basescu i-a mai spus presedintelui PNL ca, dupa acest interval, va decide ce face in legatura cu propunerea lui Silaghi la Transporturi.
 
Raspunzand unei intrebari, Antonescu a spus ca a discutat cu Victor Ponta despre ceea ce i-a spus presedintele Basescu, iar premierul nu s-a aratat surprins de decizia sefului statului.
 
El a precizat ca Ponta nu a formalizat pana in acest moment propunerea PNL in ceea ce-l priveste pe Silaghi pentru ca, asa cum a comunicat premierul anterior, a asteptat sa aiba loc si aceasta discutie a sa cu Basescu. Antonescu a adaugat ca Ponta va formaliza propunerea ca Silaghi sa ocupe postul de la Transporturi probabil in zilele urmatoare si o va trimite presedintelui.
 
Antonescu a declarat ca Basescu l-a informat asupra intentiei sale de a lasa ca interimatul de 45 de zile al lui Ponta la Transporturi sa curga pana la epuizarea termenului, astfel incat procesul de privatizare al CFR Marfa sa fie finalizat in interiorul acestei perioade.
 
Liderul PNL a spus, raspunzand unei intrebari a moderatorului, ca singura lectura politica posibila a demersului lui Traian Basescu priveste intentia acestuia ca Ponta sa-si asume pana la capat privatizarea CFR Marfa si eventualele disponibilizari facute de companie in perioada urmatoare.

21 iulie 2013 10:19
comentarii (2)

Comentarii (2)


Modifică setările cookies