• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Aproape 2 mil. dolari au cazut dintr-un vehicul blindat, la Hong Kong. Reactia trecatorilor si a politiei

Aproape 2 mil. dolari au cazut dintr-un vehicul blindat, la Hong Kong. Reactia trecatorilor si a politiei

Cutii continand aproape doua milioane de dolari in bancnote au cazut, miercuri, in Hong Kong, dintr-un vehicul blindat, spre bucuria unora dintre pietoni si soferi, care au vrut sa profite de aceasta sansa, relateaza AFP.

Circulatia s-a oprit pe strada Gloucester, in centrul Hong Kong-ului, cand soferi de taxi au coborat din propriile masini pentru a strange, alaturi de numerosi pietoni, sute de bancnote imprastiate, in ajunul Craciunului, pe aceasta strada foarte frecventata. 

Politistii au sosit imediat la fata locului pentru a securiza zona.  In total, peste 1,96 milione de dolari au cazut din vehiculul blindat.  Este imposibil de evaluat suma de bani recuperata de politisti. 

"Orice persoana care va gasi bancnotele in cauza va trebui sa le restituie politiei cat mai curand posibil, in caz contrar va comite un furt", a avertizat politia intr-un comunicat.  Potrivit comisarului Wan Siu-hang, soferul vehicului blindat a respectat in totalitate traseul, fara a-si da seama ca portiera din spate a vehiculului era deschisa.


25 decembrie 2014 09:57
Modifică setările cookies