• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Asiguratori: Cele mai multe accidente din Romania au loc in zilele de luni si in luna februarie

Asiguratori: Cele mai multe accidente din Romania au loc in zilele de luni si in luna februarie  

Pentru cei care cred ca marti - 13 este o zi cu ghinion, atunci avem o veste neasteptata. De fapt luni este acea zi din saptamana in care se intampla cele mai multe accidente pe soselele din Romania.

Cel putin, asta arata datele asiguratorilor stranse in ultimii trei ani. Tot reprezentantii companiilor care incheie polite RCA si CASCO sustin ca cea mai mare aglomeratie la birourile de daune este in luna februarie.
 
Statisticile realizate de cele mai mari companii de asigurari arata ca in prima zi a spatamanii se intampla cele mai multe accidente.
 
Discutam despre 400 de coliziuni, fata de media de 300 in orice alta zi de lucru. Iar numarul acestora scade sub 200 in week end.
 
Motivele nu sunt oficial recunoscute, insa numarul mare de greseli din ziua de luni este pus si pe stresul care apare odata cu reinceperea serviciului dupa leneveala din week-end. Contribuie insa si traficul aglomerat.
 
Specialistii ne avertizeaza ca, desi numarul accidentelor inregistrate in week-end este mai mic, sambata si duminica au loc cele mai grave dintre ele.

13 august 2013 19:37
Modifică setările cookies