• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Bilantul atacului de la Washington a ajuns la 13 morti

Bilantul atacului de la Washington a ajuns la 13 morti

Treisprezece persoane, printre care si atacatorul, au fost ucise in atacul care s-a produs luni dimineata intr-un imobil al Marinei americane la Washington, a anuntat primarul orasului Vincent Gray, citat de AFP.

Atacatorul a fost identificat ca fiind Aaron Alexis, un afro-american in varsta de 34 de ani din Fort Worth (Texas), a afirmat un reprezentant al FBI pentru presa.
 
Solicitat de AFP, un responsabil al Marinei a precizat ca US Navy verifica daca atacatorul a servit sau nu in rangurile sale, asa cum a transmis presa americana.

Incidentul armat a avut loc, luni, la ora 8.20 (15.20, ora Romaniei).

Politia a anuntat ca un suspect s-a blocat intr-o cladire a complexului militar.

Agenti ai politiei si ai Biroului Federal de Investigatii au venit la unitatea militara din Washington pentru a-l cauta.

Avioanele erau mentinute la sol, luni, la pranz, pe aeroportul Ronald Reagan din Washington, din cauza acestui atac armat. In schimb, avioanele care sosesc pe aeroport, situat la cativa kilometri de Cartierul general al sistemelor Fortelor Navale, unde a avut loc atacul armat, au permisiunea sa aterizeze, potrivit lui Chris Paolino, un purtator de cuvant al aeroportului.


17 septembrie 2013 06:50
Modifică setările cookies