• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Atentionari meteo, blocaje in trafic, situatii de urgenta din Bucuresti, anuntate prin 36 de panouri in intersectii

Atentionari meteo, blocaje in trafic, situatii de urgenta din Bucuresti, anuntate prin 36 de panouri in intersectii

Atentionari meteorologice, blocajele in trafic, incendiile si alte situatii de urgenta din Capitala sunt anuntate de joi prin 36 de panouri amplasate pe arterele principale si in marile intersectii. Mesajele de atentionare sunt afisate in 30 de secunde de la primirea acestora la ISU.

Sistemul este functional de joi.

"Vrem ca prin acest sistem sa anuntam informatii despre situatiile de urgenta, cum ar fi cele aferente conditiilor meteorologice, respectiv toate codurile de alarma, precum si situatii de congestionare a traficului din cauza unor accidente rutiere grave sau incendii", a declarat directorul Directiei Generale Operatiuni din Primaria Capitalei, Catalin Zoican. 

Cele 36 de panouri cu afisaj electronic au fost puse la dispozitia Primariei Capitalei, gratuit, de o societate comerciala, iar prin parteneriatul incheiat cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, pe aceste panouri vor fi anuntate in timp real mesaje cu privire la situatiile de urgenta. 

Locuri unde au fost deja instalate panourile sunt Piata Unirii, Universitatii, Romana, Victoriei, Piata Presei, Piata 1 mai, Bulevardul Aerogarii, Centrul Istoric, Parcul Izvor si Bulevardul Metalurgiei.


26 septembrie 2013 16:11
Modifică setările cookies