• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Autorul atacului de la Washington fusese spitalizat in august pentru ca auzea voci

Autorul atacului de la Washington fusese spitalizat in august pentru ca auzea voci

Autorul atacului de la Washington, Aaron Alexis, a fost internat in doua spitale militare la inceputul lui august, dupa ce a contactat politia din Rhode Island, sustinand ca aude voci si are probleme cu somnul, au declarat oficiali citati de Washington Post, in editia electronica, potrivit Mediafax.

Politia din Newport, Rhode Island, a primit un apel telefonic de la Alexis la 7 august si a raspuns in jurul orei 06.30, potrivit unui raport al politiei. Alexis le-a spus agentilor ca este intr-o calatorie de afaceri si s-a mutat din hotel in hotel pentru a scapa de trei persoane care il tin treaz "vorbindu-i si trimitandu-i vibtatii in corp", potrivit politiei.
 
Alexis le-a spus politistilor ca nu are cazuri de boli psihice in familie, "si ca nu a avut niciodata niciun fel de episod de tulburari psihice", a declarat locotenetul William Fitzgerald de la politia din Newport, care a trimis o copie a raportului catre Naval Station Newport.
 
Lisa Rama, un ofiter pentru afaceri publice de la Naval Station Newport, a declarat ca oficialii de baza militara din Rhode Island coopereaza cu FBI, refuzand sa raspunda daca politia militara a urmarit raportul din august.

18 septembrie 2013 08:09
Modifică setările cookies