• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cod galben de ceata in Bucuresti si in 20 de judete din tara

Cod galben de ceata in Bucuresti si in 20 de judete din tara

UPDATE: Ceata reduce vizibilitatea sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri pe mai multe drumuri nationale si judetene, precum si pe autostrazile A1, A2 si A3, iar in unele zone este polei.

Astfel, Bucurestiul si 20 de judete sunt, joi, sub avertizare cod galben.
 
Avertizarea nowcasting cod galben emisa de Administratia Nationala de Meteorologie este valabila pana la ora 12.00, in Bucuresti si judetele Ilfov, Ialomita, Giurgiu, Teleorman, Arges, Dambovita, Prahova, Calarasi, Buzau, Braila, Olt, Dolj si Mehedinti.
 
Judetele Neamt, Vaslui, Bacau, Vrancea, Galati, Botosani si Iasi sunt sub avertizare cod galben pana la ora 11.00. In judetele avertizate cu cod galben, inclusiv pe drumurile nationale si europene aferente, precum si pe autostrazile A1, A2 si A3, ceata reduce vizibilitatea sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, iar in unele zone sunt depuneri de chiciura, polei si burnita.
 
O alta avertizare cod galben a fost emisa, pana la ora 11.00, pentru sudul judetului Sibiu, Valea Oltului si zona Muntilor Fagaras, unde sunt intensificari ale vantului care depasesc la rafala 70-80 de kilometri pe ora.
 
De asemenea, in sudul judetului Timis, sudul si vestul judetului Caras-Severin sunt intensificari ale vantului care ating la rafala 60-70 de kilometri pe ora, iar la munte depasesc 90 de kilometri pe ora. Avertizarea cod galben emisa pentru aceste zone este valabila pana la ora 15.15.

26 decembrie 2013 16:00
Modifică setările cookies