• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Avertizari de ceata si polei pentru mai multe judete. Porturile de la Marea Neagra, inchise

Avertizari de ceata si polei pentru mai multe judete. Porturile de la Marea Neagra, inchise

Meteorologii au emis avertizari de Cod galben de ceata si polei pentru judetele Calarasi, Ialomita, Braila, Teleorman, Giurgiu si Ilfov, inclusiv Bucuresti, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Meteorologii au emis o avertizare de Cod galben local in judetele Vrancea, Vaslui si Galati, unde se va semnala ceata, vizibilitate fiind redusa sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, iar intre 7.30 si 10.30, pe arii extinse in judetele Calarasi, Ialomita si Braila, inclusiv A2, E85 si pe drumurile europene si nationale aferente, unde ceata determina vizibilitate scazuta sub 200 de metru, iar izolat sub 50 d metri.
 
Totodata, operatiunile portuare au fost sistate, sambata dimineata, in porturile constantene, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina. Din acelasi motiv, a fost oprit tranzitul de barje prin ecluza de la Agigea a Canalului Dunare - Marea Neagra.
 
Toate manevrele si operatiunile portuare vor fi reluate imediat ce conditiile meteorologice se vor imbunatati.
 
De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane a anuntat ca traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata si pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, unde vizibilitatea scade, pe locuri, sub 100 de metri, in timp ce in unele zone din judetul Constanta vizibilitatea scade sub 30 de metri.

12 ianuarie 2013 10:57
Modifică setările cookies