• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Barack Obama, Bill Clinton si Hillary Clinton au depus coroane la mormantul lui John F. Kennedy

Barack Obama, Bill Clinton si Hillary Clinton au depus coroane la mormantul lui John F. Kennedy

Presedintele SUA, Barack Obama, impreuna cu sotia sa Michelle, precum si fostul presedinte Bill Clinton si fostul secretar de Stat Hillary Clinton au depus coroane de flori, miercuri, la mormantul lui John F. Kennedy, asasinat pe 22 noiembrie 1963, relateaza USA Today.

Miercuri dimineata, in cursul unei ceremonii organizate la Casa Alba, Barack Obama a acordat Medalia Libertatii, o distinctie creata acum cinci decenii de John F. Kennedy, fostului presedinte democrat Bill Clinton si altor 15 personalitati americane. Printre personalitatile care au fost decorate se numara starul de televiziune Oprah Winfrey, cantareata country Loretta Lynn, lidera feminista Gloria Steinem, jucatorul de baseball Ernie Banks si astronautul Sally Ride.
 
Dupa ceremonia de la Casa Alba, Obama s-a deplasat la Cimitirul national Arlington pentru a participa la ceremonia solemna organizata la mormantul lui John F. Kennedy.
 
Barack si Michelle Obama, Bill si Hillary Clinton au depus coroane de flori la mormantul fostului presedinte american asasinat pe 22 noiembrie 1963.
 
Presedintele John F. Kennedy, in varsta de 46 de ani, a fost asasinat in timp ce se deplasa intr-o coloana oficiala in centrul Dallasului, pe 22 noiembrie 1963.

21 noiembrie 2013 07:56
Modifică setările cookies