• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Presedintele Barack Obama implineste astazi 52 de ani

Presedintele Barack Obama implineste astazi 52 de ani

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama si-a inceput weekendul jucand golf cu prietenii, dupa care s-a deplasat la resedinta de vacanta de la Camp David, situata intr-o rezervatie naturala montana, la aproximativ 100 de kilometri de Washington, DC.

Inainte de a pleca de la Casa Alba, consilierii prezidentiali i-au transmis cele mai noi informatii despre potentialul complot organizat de reteaua terorista Al-Qaida, situatie pe fondul careia Washingtonul a emis o avertizare de calatorie la nivel global si a inchis, duminica, 21 de misiuni diplomatice din Orientul Mijlociu, transmite Mediafax.

Casa Alba a precizat ca presedintele a jucat patru runde de golf cu prieteni din Hawaii si din Chicago, precum si cu unii angajati de la Presedintie. Printre prieteni s-au numarat Bobby Titcomb, Mike Ramos, Marty Nesbitt si Eric Whitaker. Angajatii invitati au fost Marvin Nicholson, bucatarul Sam Kass si Reggie Love, fost consilier pe probleme politice. 

Din cauza numarului limitat de locuri, doar castigatorii de la golf - Love, Kass si alti doi jucatori - au putut pleca alaturi de Obama, spre Camp David, cu elicopterul prezidential. Cei care au pierdut partida au mers cu masinile.

Casa Alba nu a oferit prea multe detalii despre modul in care Obama isi va sarbatori ziua de nastere, insa mesajele de felicitare nu au intarziat. Democratii din Camera Reprezentantilor i-au oferit presedintelui un tort acum doua zile, iar membri ai organizatiei de tineret a Legiunii Americane l-au vizitat la Casa Alba si i-au cantat "La Multi Ani!".


4 august 2013 12:42
Modifică setările cookies