• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Obama nu trimite mesaje text si nu poate avea un smartphone cu functie de inregistrare. Ce telefon foloseste

Obama nu trimite mesaje text si nu poate avea un smartphone cu functie de inregistrare. Ce telefon foloseste

Presedintele american, Barack Obama, a marturisit joi ca nu trimite mesaje text, rareori isi compune propriile mesaje Twitter si nu poate sa aiba un smartphone cu functie de inregistrare, transmite Reuters, citata de Mediafax.

"In general nu scriu fizic mesaje pe Twitter", a declarat presedintele intr-un interviu pentru emisiunea "Jimmy Kimmel Live" de la ABC.  "Nu scriu mesaje text. Scriu e-mailuri. Inca am un BlackBerry", a declarat el. 

Obama a spus ca fiicele sale au smartphone-uri si comunica prin mesaje cu prietenii lor, dar el nu poate avea tehnologii de ultima ora, din cauza masurilor de securitate. 

"Nu pot folosi telefoane cu functie de inregistrare. Asa ca nu pot sa am multe dintre lucrurile noi la moda din motive de securitate", a povestit el. 

Jimmy Kimmel l-a intrebat pe presedinte care e noua adresa de e-mail a lui Hillary Clinton.  "Nu pot sa v-o comunic. Nu cred ca ea si-ar dori sa o aveti, sincer", a declarat el.  Clinton, posibil candidat la alegerile prezidentiale din 2016, este tinta criticilor pentru ca a folosit o adresa privata de e-mail pentru activitati oficiale in perioada in care era secretar de Stat. 

Intrebat despre viata la Casa Alba, Obama a declarat ca a trecut multa vreme de cand a gatit ceva sau a condus masina si a facut o gluma in legatura cu persoanele care cred ca nu s-a nascut in Statele Unite.  "In Kenya, conducem pe partea cealalta" a strazii, a declarat Obama. Presedintele s-a nascut in Hawaii, dintr-o mama originara din Kansas si un tata kenyan.


Citeste si: Cele mai bune anvelope de vara, recomandate de specialistii din trei tari


13 martie 2015 12:12
comentarii (1)

Comentarii (1)


Modifică setările cookies