• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Basescu a semnat eliberarea din functie a lui Bogdan Oprea, purtator de cuvant al Presedintiei

Basescu a semnat eliberarea din functie a lui Bogdan Oprea, purtator de cuvant al Presedintiei

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decizia privind eliberarea din functia de consilier de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale a lui Bogdan Oprea incepand cu data de 13 octombrie 2014.

"Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat luni, 13 octombrie a.c., Decizia privind eliberarea din functia de consilier de stat din cadrul Administratiei Prezidentiale a domnului Bogdan Oprea incepand cu data de 13 octombrie 2014", se arata intr-un comunicat al Presedintiei.
 
Bogdan Oprea a preluat functia de purtator de cuvant al presedintelui Basescu pe 15 mai 2012, dupa ce predecesorul sau, Valeriu Turcan, a demisionat, in luna februarie.
 
Pe 10 iulie 2012, odata cu suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, Bogdan Oprea si-a depus demisia din functia de consilier de stat si coordonator al Departamentului de Comunicare Publica din Administratia Prezidentiala.
 
Oprea a lucrat la campania lui Basescu pentru referendumul din 29 iulie si a revenit la Palatul Cotroceni, dupa ce referendumul de suspendare a sefului statului a fost invalidat.

13 octombrie 2014 18:07
Modifică setările cookies