• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Biletele la Supercupa Romaniei, puse in vanzare de luni

Biletele la Supercupa Romaniei, puse in vanzare de luni

Biletele pentru Supercupa Romaniei-Timisoreana dintre Steaua Bucuresti si Petrolul Ploiesti vor fi disponibile spre vanzare la casele de la Arena Nationala incepand de luni, informeza frf.ro.

Suporterii Stelei isi vor putea achizitiona bilete, luni si marti intre orele 11.00-20.00 de la casa din strada Pierre de Coubertin, in timp ce in ziua meciului acestea vor putea fi achizitionate din Bulevardul Basarabia pana la ora de incepere a meciului.
 
Fanii Petrolului isi vor putea achizitiona tichete de acces doar de la Stadionul Ilie Oana din Ploiesti pana in ziua meciului inclusiv. Acestea nu vor fi disponibile la vanzare la Arena Nationala. Spectatorii neutri vor avea case disponibile in Bulevardul Basarabia si strada Maior Coravu.
 
Preturile biletelor sunt urmatoarele: VIP 1 - 600 de lei, VIP 2 - 400 de lei, tribuna vest, inel II - 150 de lei, tribuna vest, inel III - 50 de lei, tribuna est, inelele I si II - 60 de lei, tribuna est, inel III - 40 de lei.
 
Portile stadionului vor fi deschise, miercuri, la ora 18.30, meciul urmand sa inceapa de la ora 20.45. Accesul suporterilor Stelei in stadion se va face numai prin poarta din Bulevardul Basarabiei, iar accesul fanilor Petrolului numai prin poarta din strada Pierre de Coubertin.

5 iulie 2013 17:28
Modifică setările cookies