• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Boc a participat la o bataie cu perne in centrul Clujului

Boc a participat la o bataie cu perne in centrul Clujului

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat, vineri seara, in centrul orasului, la o bataie cu perne, manifestare care a facut parte din proiectul "Cluj Never Sleeps", edilul folosind o perna portocalie.

Emil Boc s-a aflat, vineri seara, pe strada Mihail Kogalniceanu din zona centrala a municipiului Cluj-Napoca, aceasta fiind transformata pentru 24 de ore in zona pietonala in cadrul proiectului "Cluj Never Sleeps", relateaza Mediafax.
 
Aici au avut loc vineri seara spectacole de dansuri salsa sau tangou, dar si o bataie cu perne la care au participat mai multi tineri, primarul Emil Boc, dar si cel mai tanar consilier local din CL Cluj-Napoca, Gered Imre, in varsta de 25 de ani.
 
"Nu stiam de aceasta surpriza pe care mi-au pregatit-o cei care s-au ocupat de <Cluj Never Sleeps> pe strada Kogalniceanu. A fost o confruntare pe care nu am prevazut-o. Era o bataie cu perne intre studenti, si m-am trezit cu o perna portocalie in mana. S-a dat startul la bataia cu perne, si nu puteam sa refuz sa nu apar blazonul portocaliu. Am dat, am si primit, am incercat sa ma apar, dar si sa atac. Mi-am amintit de studentie, a fost o traditie frumoasa, o amintire din viata de licean sau student. Cine a fost student caminist, nu cred ca a ratat vreo bataie cu perne. Mi-am amintit de vremurile in care eram la internat la Liceul Sincai sau in caminul de pe strada Avram Iancu, ca si student, unde erau batai cu perne in toata regula", a spus Emil Boc.

"Cluj Never Sleeps" a fost un proiect derulat timp de 24 de ore la Cluj-Napoca, cu prilejul solstitiului de vara, cea mai lunga zi a anului.

22 iunie 2013 11:22
Modifică setările cookies