• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Brad Pitt si Angelina Jolie au semnat contract prenuptial de 236 mil. euro

Brad Pitt si Angelina Jolie au semnat contract prenuptial de 236 mil. euro

Brad Pitt si Angelina Jolie ar fi semnat un contract prenuptial in care este prevazut ca, in caz de divort, actorul va ramane cu averea sa de 130 de milioane de euro, iar partenera lui isi va pastra bunurile in valoare de 106 milioane de euro, informeaza contactmusic.com.

De asemenea, in caz de divort, contractul de 101 pagini prevede custodia comuna pentru cei sase copii pe care ii cresc impreuna. 

"Angelina a fost intotdeauna un pic rezervata in legatura cu un contract prenuptial, dar Brad a convins-o ca este spre binele tuturor. El este o persoana romantica, dar si foarte practica si, data fiind averea lor de 236 de milioane de euro, cei sase copii si proprietatile lor din toata lumea, contractul are cu siguranta rost", a declarat o sursa pentru publicatia Grazia din Marea Britanie. 

Cei doi ar intentiona sa se casatoreasca de Craciun in Hawaii, locul preferat al mamei Angelinei Jolie, Marcheline Bertrand, care a incetat din viata in 2007, din cauza unui cancer ovarian. Ceremonia va fi urmata de o petrecere in familie, la domeniul pe care cuplul il detine in Franta, Chateau Miraval. 


16 octombrie 2013 12:14
Modifică setările cookies