• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Capitala obezitatii: Orasul in care mancarea de la McDonald`s este considerata sanatoasa

Capitala obezitatii: Orasul in care mancarea de la McDonald`s este considerata sanatoasa

Un tabloid din Marea Britanie a desemnat un mic orasel din aceasta tara drept capitala obezitatii. Potrivit unui articol publicat in presa britanica pe suprafata micutului orasel se afla extrem de multe localuri fast-food iar preparatele de la McDonald`s sunt considerate a fi mancare sanatoasa.

Tabloidul englezesc Daily Mail relateaza, in editia sa electronica de vineri, despre oraselul Tamworth, o asezare urbanistica unde o mare parte a populatiei sufera de obezitate datorita consumului in exces de produse alimentare care ingrasa.
 
Un reporter al publicatiei britanice a interactionat atat cu locuitorii acestui orasel cat si cu cativa consumatori de produse fast-food, alimente care se gasesc din belsug in aceasta zona a Marii Britanii.
 
Potrivit relatarii, primul lucru ”pe care il observi atunci cand sosesti in Tamworth este cu siguranta mirosul accentuat de burgeri care sfaraie pe gratar. Specialitatea din meniul servit la gara centrala a oraselului este un burger cu un ou prajit deasupra. Bine ati venit in capitala obezitatii din Marea Britanie”.
 

2 martie 2013 11:31
Modifică setările cookies