• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Casa in care a murit Amy Winehouse va fi scoasa la licitatie

Casa in care a murit Amy Winehouse va fi scoasa la licitatie

Casa din Londra in care a murit Amy Winehouse va fi scoasa la licitatie de familia cantaretei, pe 3 decembrie. Pretul de pornire al licitatiei este de un milion de lire sterline, de aproape trei ori mai putin decat cel cerut initial de mostenitorii artistei, potrivit Daily Mail.

In urma cu cinci luni, parintii cantaretei au scos la vanzare casa pentru 2,7 milioane de lire sterline. Insa tatal artistei, Mitch, a decis sa reduca pretul si sa scoata casa la licitatie, dupa ce a fost inundat de cereri din partea fanilor care doreau sa vada resedinta din Camden Square, in care Amy Winehouse a decedat pe 23 iulie 2011.
 
Casa are o suprafata de 800 de metri patrati, trei dormitoare, un apartament prezidential si un dressing separat, un studio de inregistrari si o sala de gimnastica. Resedinta este protejata de un gard electric si un sistem de securitate sofisticat.
 
Licitatia va avea loc pe 3 decembrie, la sediul BAFTA din Londra, in zona Piccadilly.
 
Locuinta este marcata cu o placa memoriala, pe care esre notat faptul ca Amy Winehouse a locuit acolo. Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la varsta de 27 de ani, dupa ce s-a confruntat multi ani cu dependenta de alcool si de droguri. Moartea ei a fost una "accidentala" - potrivit rezultatelor anchetei facute de politie -, cauzata de abuzul de alcool.

17 noiembrie 2012 12:00
Modifică setările cookies