• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Michael Schumacher, operat din nou

Michael Schumacher, operat din nou

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost operat din nou noaptea trecuta, au anuntat medicii de la spitalul din Grenoble, in care este internat germanul.

"S-au inregistrat semne de usoara imbunatatire a presiuni intracraniene. Schumacher a fost operat iar noaptea trecuta", au precizat medicii.

Interventia chirurgicala a durat doua ore, insa Schumacher inca nu este in afara oricarui pericol. 

"Schumacher ramane in hipotermie terapeutica si este tot in coma indusa", au mai spus doctorii de la spitalul din Grenoble, care au mentionat ca exista "suisuri si coborasuri" in starea germanului, dar el este mai bine ca luni. 

Orele urmatoare sunt cruciale in strategia terapeutica si un eventual transfer la alt spital este considerat "periculos".

"Exista inca hemoragie si hematoame in creier si consideram situatia critica, chiar daca a existat o usoara imbunatatire", au mentionat sursele citate. 

De asemenea, medicii au mentionat ca interventia chirurgicala le permite sa "castige timp".

Casca germanului Michael Schumacher, victima unui grav accident la schi, duminica, in Alpii francezi, s-a "rupt in doua" din cauza impactului puternic, a declarat, marti, pentru AFP, o sursa din cadrul anchetatorilor, transmite Mediafax.

Potrivit unui membru al echipajelor de salvare, citat de Bild, atunci cand echipajul a ajuns la locul accidentului, "casca lui Schumacher era rupta si se vedea mult sange". 

Medicii de la spitalul din Grenoble, in care a fost internat Schumacher, multiplu campion mondial de Formula 1, spun ca acesta are leziuni craniene "difuze si grave" si se afla in coma indusa. 

Luni, medicii au spus, intr-o conferinta de presa, ca este prea devreme ca sa se pronunte in privinta sanselor lui Schumacher.


31 decembrie 2013 13:03
Modifică setările cookies