• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Catalin Botezatu, audiat in dosarul furtului de tablouri de la Rotterdam

Catalin Botezatu, audiat in dosarul furtului de tablouri de la Rotterdam

Creatorul de moda Catalin Botezatu a fost audiat luni la DIICOT, in dosarul furtului de tablouri de la muzeul Kunsthal din Rotterdam, au declarat, pentru Mediafax surse apropiate anchetei.

Nu se site insa in ce calitate a fost chemat Catalin Botezatu la audieri. 

Vineri, creatorul de moda a negat orice implicare a sa in cazul vanzarii a doua din cele sapte tablouri furate in octombrie 2012 de la muzeul Kunsthal din Rotterdam. 

"Nu stiu despre ce este vorba. Nu am nicio legatura cu ce s-a intamplat si nu am nicio legatura cu asa ceva. Intreaga presa a sarit pe mine, cand mai bine ar fi fost sa ia legatura cu organele abilitate, respectiv Parchetul. Este vorba despre imaginea mea, care are de suferit daca numele meu este adus nejustificat in asemenea scandal. Daca un cunoscut al meu sau un fost colaborator face ceva, nu inseamna ca eu am vreo vina sau sunt implicat. Repet, nu sunt implicat in asemenea actiune", a spus Catalin Botezatu. 

Un asistent al lui Catalin Botezatu ar fi vrut sa vanda in Romania, unui evaluator, doua dintre cele sapte tablouri furate in octombrie 2012 de la muzeul Kunsthal din Rotterdam, insa tranzactia nu a mai avut loc intrucat expertul a vazut despre ce lucrari este vorba. 


28 ianuarie 2013 18:57
Modifică setările cookies