• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cel mai recent episod din Urzeala Tronurilor a doborat recordul de piraterie online

Cel mai recent episod din "Urzeala Tronurilor" a doborat recordul de piraterie online

Ultimul episod din cel de-al treilea sezon al serialului "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", produs si difuzat de postul HBO, a doborat recordul de piraterie online in domeniul productiilor de televiziune, informeaza hollywoodreporter.com. 

Episodul a generat 170.000 de descarcari online simultane pe platformele de partajari de fisiere de tipul BitTorrent, in orele de dupa difuzare in Statele Unite. 

Totodata, peste 5,4 milioane de abonati HBO au urmarit ultimul episod din cel de-al treilea sezon "Urzeala Tronurilor", duminica seara, in America de Nord.

In primele 24 de ore de dupa difuzarea episodului pe micile ecrane, peste 1 milion de persoane l-au descarcat deja - doborand toate recordurile precedente pentru un serial de televiziune. 

Pirateria online nu este deloc un fapt neobisnuit pentru "Urzeala Tronurilor". Reprezentantii site-ului TorrentFreak au anuntat anterior ca serialul HBO a fost cel mai piratat in 2012, cu o medie de 4,28 milioane de descarcari online pe episod.

In ciuda pirateriei online, serialul "Urzeala Tronurilor" inregistreaza o audienta tot mai mare.

"Urzeala Tronurilor" este depasit doar de serialul "Clanul Soprano" in topul celor mai vizualizate productii originale HBO. 


11 iunie 2013 11:18
Modifică setările cookies