• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cel putin 1.800 de zboruri, anulate in SUA din cauza furtunii de zapada

Cel putin 1.800 de zboruri, anulate in SUA din cauza furtunii de zapada

Furtuna de zapada care se indreapta spre nord-estul Statelor Unite a determinat, joi, anularea a aproximativ 1.800 de zboruri si prelungirea vacantei de iarna in zeci de scoli, relateaza site-ul postului ABC News.

Cele mai multe zboruri au fost anulate pe aeroporturile din Chicago si Cleveland. Aeroportul din Boston a anuntat ca nu va opera zboruri incepand de joi, de la ora locala 20.30.
 
Potrivit site-ului postului Fox news, joi dupa-amiaza, in Statele Unite erau amanate cel putin 3.900 de zboruri.
 
Mai multe scoli din New England si New York au fost inchise, joi, din cauza viscolului asteptat in urmatoarele zile. Primarul orasului Boston, Thomas Menino a decretat o alerta de furtuna si a anuntat ca scolile din Boston vor fi inchise vineri.
 
O alerta de furtuna a fost decretata, de asemenea, in statele New York, New Jersey si Pennsylvania si o partea din New England.
 
Nord-estul Statelor Unite se pregatea, joi, de o furtuna de zapada insotita de rafale puterice de vant care ar urma sa reduca temperaturile la pana la minus 12 grade Celsius la New York, resimtite ca minus 23 de grade Celsius, potrivit serviciilor nationale de meteorologie.
 
Guvernatorul statului New York Andrew Cuomo a activat joi dimineata Centrul pentru operatiuni de urgenta si a invitat locuitorii sa foloseasca transportul in comun, avertizand populatia ca mai multe autostrazi ar putea fi inchise din cauza vremii nefavorabile.

3 ianuarie 2014 08:13
Modifică setările cookies