• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cel putin 17 morti in urma prabusirii unei cladiri in India

Cel putin 17 morti in urma prabusirii unei cladiri in India

Numarul persoanelor decedate in urma prabusirii unei cladiri intr-un sat din sud-vestul Indiei, sambata, a ajuns la 17, a anuntat luni un oficial local, citat de AFP.

Sansele de a gasi supravietuitori sunt de acum foarte mici, la 48 de ore dupa catastrofa, iar 16 persoane sunt date disparute, potrivit acestui oficial.
 
Cladirea s-a prabusit in cursul dupa-amiezi la Canocone, un sat situat pe malul marii la sud de Panaji, in statul turistic Goa. Circa 40 de muncitori lucrau la constructia acestei cladiri care, potrivit unui martor, s-a prabusit "ca un castel din carti de joc".
 
Munca echipelor de salvare s-a dovedit dificila prin riscul de fragilizare a cladirilor invecinate si de noi caderi de ramasite din imobil.
 
Politia din Goa cauta constructorul si comanditarul, de negasit de sambata, iar o ancheta a fost deschisa pentru punerea in pericol a vietii altuia.
 
Accidentul este ultimul dintr-o lunga serie care pune in evidenta calitatea proasta a constructiilor in India si incalcarea normelor de securitate. Afectata de o coruptie endemica, tara cunoaste o grava criza a locuintelor.

6 ianuarie 2014 11:20
comentarii (0)

Comentarii (0)


Modifică setările cookies