• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Seful Apple, Tim Cook, isi face publica orientarea sexuala: Sunt mandru ca sunt gay

Seful Apple, Tim Cook, isi face publica orientarea sexuala: “Sunt mandru ca sunt gay”

Tim Cook, directorul general al Apple, a anuntat, joi, intr-un editorial publicat in Bloomberg Businessweek, faptul ca este homosexual si ca este mandru de acest lucru, desi nu intotdeauna i-a fost usor sa recunoasca.

“Sunt mandru ca sunt gay si consider ca acest lucru este printre darurile pe care mi le-a facut Dumnezeu”, a scris Cook, care a preluat, in 2011, conducerea celei mai valoroase companii din lume, de la predecesorul sau Steve Jobs.
 
Tim Cook nu a vorbit niciodata in public, pana acum, despre orientarea sa sexuala, desi existau zvonuri in companie. CEO-ul Apple scrie ca majoritatea colegilor sai stiau acest lucru.
 
Nu ma consider un activist, dar realizez cat de mult am avut eu de castigat de pe urma sacrificiilor facute de altii. Asa ca, daca faptul ca CEO-ul Apple este gay ajuta pe cineva in lupta sa pentru a se accepta pe sine sau pentru a fi acceptat de ceilalti, daca aduce alinare cuiva care se simte singur sau daca ii inspira pe cei care lupta pentru egalitate, atunci merita sa renunt la intimitate si sa-mi fac publica orientarea”, a scris Tim Cook, in Bloomberg Businessweek.
 
Tim Cook a preluat functia de director general al Apple in august 2011, dupa retragerea lui Steve Jobs, care a murit la scurt timp dupa aceea, pe 5 octombrie.
 

30 octombrie 2014 14:04
Modifică setările cookies