• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
CEO-ul Netflix l-a invitat pe presedintele Obama sa joace in serialul House of Cards

CEO-ul Netflix l-a invitat pe presedintele Obama sa joace in serialul "House of Cards"

CEO-ul platformei online Netflix i-a oferit presedintelui american Barack Obama un rol in serialul "House of Cards", o drama politica difuzata exclusiv online, ce prezinta intrigile din administratia americana, informeaza contactmusic.com, potrivit Mediafax.

Marti, directorii unora dintre cele mai importante companii din lume din domeniul tehnologiei, inclusiv managerii de la Google, Apple si Facebook, s-au reunit la Washington si s-au intalnit cu presedintele Barack Obama pentru a analiza impactul pe care il au programele de securitate ale administratiei americane in domeniul supravegherii.
 
Dar, inainte de a se aseza la masa pentru a analiza aceasta chestiune, presedintele Obama l-a intrebat pe Reed Hastings, CEO-ul platformei online Netflix, despre actiunea din viitorul sezon al serialului "House of Cards", premiat cu Emmy, in care Kevin Spacey joaca rolul unui politician corupt si foarte abil.
 
"Ma intreb oare daca Reed ne-a adus cateva copii in avans cu noul sezon «House of Cards»", a spus Barack Obama.
 
Reed Hastings s-a folosit imediat de aceasta sansa pentru a-l intreba pe Obama daca vrea sa apara in serial: "Ati vrea sa aveti un «cameo» (mic rol, in calitate de invitat special, n.r.)?".
 
Evitand oferta ce tocmai ii fusese facuta, Obama a preferat sa glumeasca, vorbind despre eficienta de care da dovada personajul interpretat de Kevin Spacey: "Mi-as dori ca lucrurile sa fie atat de nemilos de eficiente (ca in serial, n.r.). Il priveam pe Kevin Spacey si imi spuneam: «Wow! Omul asta rezolva o multime de lucruri!»".
 
Cel de-al doilea sezon al serialului "House of Cards" va avea premiera pe platforma Netflix pe 14 februarie.
 
Serialul "House of Cards", care ii are in rolurile principale pe Kevin Spacey si Robin Wright, a castigat in acest an trei premii Primetime Emmy - din noua nominalizari -, impunandu-se inclusiv la categoria "cel mai bun regizor" (David Fincher). Acelasi serial a primit si patru nominalizari la premiile Globul de Aur din 2014.

18 decembrie 2013 16:07
Modifică setările cookies