• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cezar Preda demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte al PDL

Cezar Preda demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte al PDL

Liderul PDL Cezar Preda anunta ca demisioneaza din functia de prim-vicepresedinte al PDL, in urma rezultatelor alegerilor de duminica, informeaza Mediafax.

 

Cezar Preda spune ca se numara printre politicienii care considera ca, la finalul unei batalii electorale, nu ai voie sa te ascunzi dupa faptul ca romanii au votat mai mult sigle decat oameni.

"Personal ma numar printre politicienii care considera ca, la finalul unei batalii electorale, nu ai voie sa te ascunzi dupa faptul ca romanii au votat mai mult sigle decat oameni, tot așa cum nu cred ca trebuie sa ne ascundem dupa faptul, la fel de adevarat, ca sistemul electoral actual este, de multe ori, o loterie cinica", scrie Preda, citat de Mediafax.
 
Politicianul adauga ca rezultatul alegerilor il determina sa demisioneze din fruntea PDL.
 
"Rezultatul de la Buzau, modul in care au ales buzoienii pe 9 decembrie, ma determina sa-mi dau demisia de onoare din functia de prim-vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal, precum si din cea de presedinte al Organizatiei Judetene a PDL Buzau. Cred ca Alianta Romania Dreapta trebuie sa intre, in ansamblu, intr-o profunda reorganizare si omogenizare, astfel incat sa devina cea mai importanta si credibila forta de opozitie din Romania. Asa cum am mai spus, 2013 va fi un an extrem de dificil si cred ca romanii au, in continuare, nevoie de un scut puternic impotriva previzibilelor abuzuri si derapaje de la democratie. Le promit tuturor buzoienilor, si celor care m-au votat si celor care nu m-au votat, ca voi ramane acelasi Cezar Preda din Buzau, ca ma voi mandri cu ei si ca nu voi inceta sa spun si sa fac lucruri pentru binele lor", a adaugat Preda.
 

10 decembrie 2012 13:13
comentarii (0)

Comentarii (0)