• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
CFR oferă wi-fi gratuit în Gara de Nord. Reţeaua poate fi utilizată simultan peste o mie de utilizatori autentificaţi

CFR oferă wi-fi gratuit în Gara de Nord. Reţeaua poate fi utilizată simultan peste o mie de utilizatori autentificaţi

Compania Naţională de Căi Ferate CFR oferă, începând de luni, acces gratuit wi-fi de mare viteză în Gara de Nord, un serviciu disponibil permanent, care va permite pasagerilor şi vizitatorilor să navigheze pe Internet.

Reţeaua este disponibilă la casierii, în sălile de aşteptare şi pe peroanele centrale şi poate fi utilizată simultan de cel puţin o mie de utilizatori autentificaţi.
 
Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de către reprezentanţii CFR, conectarea la internet se face pe bază de autentificare la reţeaua wireless „CFR Infrastructura” (nume şi adresă de e-mail) sau prin logare pe baza contului de Facebook şi după acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare a reţelei wireless.
 
Odată realizată autentificarea, portalul redirectionează utilizatorul pe pagina de internet a CFR SA, www.cfr.ro, unde pot fi consultate informaţii de interes public privind transportul feroviar, sau se pot deschide noi pagini de Internet.
 
Noul serviciu de acces wireless gratuit la internet are acoperire, atât la casele de bilete şi în sălile de aşteptare pentru clasa I şi a II-a, precum şi pe peroanele centrale, trecerea de la o zonă la altă fiind realizată automat, fără a fi necesară o nouă autentificare.
 
”Prin acest serviciu implementat în Gara de Nord, încercăm să ne apropiem tot mai mult de nevoile călătorilor, abordând o politică de interacţionare directă cu aşteptările lor şi să ţinem pasul cu evoluţia noilor tehnologii”, a declarat Marius Chiper, director general al CFR SA.
 
Noul sistem wireless din Gara de Nord, implementat de SC Informatică Feroviară - filiala CFR SA, este gratuit şi asigură acces simultan la internet pentru minimum o mie de utilizatori autentificaţi.

11 septembrie 2017 16:32
Modifică setările cookies