• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Ben Affleck ii succede lui Christian Bale in rolul lui Batman

Ben Affleck ii succede lui Christian Bale in rolul lui Batman

Christian Bale a dus personajul Batman la un alt nivel prin intrepretarile sale din seria The Dark Knight. Acum, pelerina neagra va fi preluata de un alt nume mare de la Hollywood.

"Stiam ca avem nevoie de un actor extraordinar pentru a prelua rolul unuia dintre cei mai populari super-eroi ai DC Comics, iar Ben Affleck se potriveste perfect cerintelor noastre", a spus Greg Silverman, presedintele departamentului de dezvoltare creativa si productii internationale de la Warner Bros, noteaza www.stirileprotv.ro.
 
"Ben va completa perfect personajul Superman al lui Henry", a spus si directorul filmului, Zack Snyder. "Are talentul de a construi portretul unui om care este mai batran si mai intelept decat Clark Kent si care poarta cicatricele unui luptator consacrat, dar care de asemenea poate pastra sarmul unui miliardar, ca Bruce Wayne. Abia astept sa lucrez cu el."
 
Studiourile Warner Bros. au anuntat in luna iulie ca doresc sa ii reuneasca pe super-eroii Superman si Batman intr-un film, a carui lansare este prevazuta pentru anul 2015, care va fi o continuare a lungmetrajului "Man of Steel: Eroul", cel mai recent film din franciza "Superman", lansat in acest an.
 
Christian Bale, care a interpretat rolul omului-liliac in trilogia cinematografica "Batman" regizata de Christian Nolan, a anuntat ca nu doreste sa reia acest rol, iar pariurile erau deschise in ceea ce priveste desemnarea succesorului actorului galez.

23 august 2013 08:39
Modifică setările cookies