• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Cineastul David Lynch a lansat trei sortimente noi de cafea

Cineastul David Lynch a lansat trei sortimente noi de cafea

Cineastul american David Lynch a lansat trei sortimente noi de cafea, prin intermediul unui brand propriu, intr-un lant de magazine exclusiviste din California, informeaza hollywoodreporter.com.

David Lynch, care este nu doar cineast, ci si un muzician apreciat, a anuntat prin intermediul unui mesaj publicat pe Twitter ca a lansat cafea organica, espresso organic si un sortiment fara cofeina, in Whole Foods din California. 

Cafeaua produsa de brandul detinut de David Lynch va fi astfel disponibila pe rafturile unor magazine frecventate in special de vedetele din Los Angeles. 

Cele trei sortimente noi au preturi cuprinse intre 10,9 dolari si 13,1 dolari per pound (453 grame, n.r.) si pot fi achizitionate inclusiv online. 

Boabele de cafea pentru sortimentul organic provin de pe plantatiile din regiunea muntilor Sierra Madre din Mexic, cele pentru sortimentul espresso organic provin din America Centrala si din Indonezia, iar cele pentru sortimentul fara cofeina, de pe plantatii din cele doua Americi, Africa de Est, Araba si cateva insule din Oceanul Pacific.


17 august 2013 16:33
Modifică setările cookies