• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
CNN a publicat, din greseala, o informatie in care anunta decesul lui Pele

CNN a publicat, din greseala, o informatie in care anunta decesul lui Pele

Reprezentantii postului de televiziune CNN au cerut scuze dupa ce au publicat, din greseala, pe platforma Twitter, informatia falsa potrivit careia legendarul brazilian Pele, unul dintre cei mai mari fotbalisti din lume, a murit, informeaza Mediafax.

Un angajat al emisiunii "New Day" a scris, vineri dimineata, intr-un mesaj publicat pe platforma Twitter, ca legenda fotbalului brazilian Pele a murit "la varsta de 74 de ani". Mesajul era insotit si de o fotografie alb-negru a fostului fotbalist, care, in realitate, are 73 de ani.
 
Mesajul a fost sters imediat ce reprezentantii televiziunii CNN si-au dat seama ca aceasta informatie este falsa. Purtatorul de cuvant al lui Pele a declarat, pentru CNN, ca acesta este "in viata si se simte foarte bine".
 
Ulterior, pe contul de Twitter al emisiunii "New Day" a fost publicat urmatorul mesaj: "Am sters un mesaj eronat de mai devreme, pe acest subiect. Regretam eroarea si le multumim celor care ne urmaresc pentru feedback".

Pele, al carui nume real este Edson Arantes do Nascimento, a avut peste 90 de selectii in nationala Braziliei si detine recordul national la goluri inscrise, cu 77 de reusite.


31 martie 2014 08:50
Modifică setările cookies