• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Concerte de muzica clasica la metroul bucurestean, in perioada 16 - 21 septembrie

Concerte de muzica clasica la metroul bucurestean, in perioada 16 - 21 septembrie

Cea de-a doua editie a proiectului "Muzica clasica la metrou", dezvoltat de Metrorex in parteneriat cu Asociatia "Arta nu musca", se va desfasura in perioada 16 - 21 septembrie, timp in care bucurestenii vor putea asculta o serie de concerte clasice, sustinute de tineri talentati, direct pe peron.

Potrivit unui comunicat remis Mediafax, spectacolele vor avea loc in cele mai tranzitate sase statii de metrou: Piata Unirii 1, Piata Unirii 2, Universitate, Piata Victoriei 1, Piata Victoriei 2 si Gara de Nord, in intervalul orar 17.30 - 19.00.
 
Tineri artisti de la Opera Romana, de la liceele de muzica "Dinu Lipatti" si "George Enescu", studenti si masteranzi ai Universitatii Nationale de Muzica vor sustine o serie de concerte de muzica clasca, direct pe peron. Concertele vor fi acompaniate de momente inedite de grafica, desen, pictura, dans contemporan si tango argentinian.
 
O noutate fata de editia precedenta o reprezinta difuzarea unui program de muzica clasica prin ecranele cu plasma de la metrou, in perioada 4 - 30 septembrie, in statiile mentionate mai sus, o ora dimineata, de la 07.30 la 08.30, si o ora dupa-amiaza, de la 16.00 la 17.00.

13 septembrie 2013 20:00
Modifică setările cookies